Videregående kurs i dykking – Advanced Open Water

Har du lyst til å bli med meg på et videregående dykkerkurs i romjulen? Etter minimalt med teori og 5 kosedykk så er du sertifisert til å dykke ned til 30 meter.

Dette er et videregående kurs i sportsdykking – AOW (Advanced Open Water) gjennom organisasjonen PADI. På dette kurset gjennomfører du 5 emnedykk der du velger 3 av emnene selv, og de to andre skal være «Deep diver» og «Underwater navigation». Dette kurset er en nødvendighet hvis du ønsker å gå videre til Divemaster-kurset på et senere tidspunkt.

En stor fordel med dette kurset er at du får 5 dykk til med instruktør. Du vil bli mye mer komfortabel under vann samtidig som du får utforsket 5 forskjellige emnedykk. Dette kan for eksempel være vrakdykk, strømdykk, nattdykk, søk og hev-dykk osv.

Kurset går i romjulen her i Bergen. Datoene og klokkeslettene er tentative; den første som meldere seg på kurset bestemmer eksakte tidspunkt. Man må sitte av 3 dager til dette kurset.

Jeg arrangerer gjerne kurs andre steder og til andre tider også. Man trenger altså ikke gjennomføre hele kurset iløpet av romjulen, men romjulen er en fin mulighet til å starte på kurset.

Prisen for hele kurset, inkludert bok og sertifiseringsavgift til PADI, er kun kr. 2.790,- Har du boken fra før av og ikke ønsker sertifisering så er prisen kr. 1.990,-

Påmelding kan gjøres ved å kontakte meg på kontaktskjemaet “Kontakt meg”

Det er kjempemessig å dykke nå for tiden. På de siste dykkene mine har jeg sett 6 stk 8-armede blekkspruter, og det “kryr” av havmus! For å kunne bli med og se disse elegante fiskene så må man som oftest ned mot 30 meter. Det blir du sertifisert til etter dette kurset.

Velkommen på dykkerkurs med meg nå i romjulen


One thought on “Videregående kurs i dykking – Advanced Open Water

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.