Oppfriskningskurs

Dykker, tare, luftbobler

Har du tidligere tatt et dykkerkurs men det begynner å bli en stund siden sist du var i vannet? Begynner dørstokkmilen å bli rimelig lang for å bli med på dykketurer? Da kan jeg anbefale deg å ta et oppfriskningskurs i dykking slik at du blir trygg nok på deg selv til å bli med på turer igjen.

Prisen er kun kr.1.390,- som inkluderer kurs, opplæringsprogram og nytt sertifikat.

PADI sitt ReActivate-program er skreddersydd for slike anledninger. Teorien går du enkelt gjennom hjemme hos deg selv via ett elearnings-program. Dette er en kursform der du leser teorien og ser videoer på et nettbrett eller smarttelefon mens du er offline. Du trenger bare å ha internett for å laste det ned.

Deretter går vi gjennom teori og oppgaver i lag og jeg svarer på alt du måtte lure på. Så blir det minimum ett sjødykk sammen med en instruktør der du gjennomgår de viktigste drillene. Når dette er gjennomført og bestått så vil du få et nytt sertifikat som det står “ReActivate” på.

Det man re-aktiviserer er de grunnleggende ferdighetene, og etter bestått kurs får du et nytt sertifikat med en reactivate-dato på. Det siste sertifikatet du tok av enten grunnkurs, videregående kurs eller redningsdykkerkurs er det sertifikatet du får fornyet.

Kurset settes opp på forespørsel. Kontakt meg via dette kontaktskjemaet og så setter vi opp et kurs når det passer deg.

Føler du at dykkerferdighetene dine er litt rustne, så bli med på ett oppfriskningskurs og bli med å dykke igjen. 🙂

Toppen av bergvegg, dykker, PADI Videregående dykkerkurs/AOW, Oppfriskningskurs
Dykker ved toppen av bergveggen, i det hun oppdager en bitteliten breiflabb.

2 thoughts on “Oppfriskningskurs

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.