Redningsdykker

Klart vann, molo, dykkersett, blybelte
Klar for dykk i krystallklart vann 🙂

På dette Redningsdykker-kurset begynner den seriøse moroa. Til nå har du fokusert hovedsaklig på deg selv som dykker, men på dette kurset vil du lære å fokusere på andre dykkere. Forkrav for å starte på dette kurset er bestått “Advanced Open Water”- eller «Adventure diver»-kurs.

Det viktigste du vil lære på redningsdykker-kurset er å forebygge ulykker. Ved å gjenkjenne tegn og signaler på et tidlig tidspunkt vil du være i stand til å forebygge en uønsket hendelse. Det er kanskje bare en liten bagatell som kan utvikle seg til en ulykke.

På redningsdykker-kurset vil du også lære å håndtere ulike ulykkesscenarioer som kan oppstå i sportsdykking. Du vil få øve på 10 forskjellige scenarioer under kurset. Dette er et meget interessant og nyttig kurs, og mange mener at dette er det morsomste kurset i PADI-kursrekken.

Prisen er kun kr. 2.490,- for kurs, bok og sertifikat, kr. 1.490,- uten bok og sertifikat. Egne priser for elearning, spør om dette om du er interessert i det.
 
Kurset settes opp på forespørsel. Kontakt meg via dette kontaktskjemaet og så setter vi opp et kurs når det passer deg.
 
Velkommen til et viktig kurs som absolutt alle sportsdykkere bør ha. 🙂

Her har vi skrevet et innlegg fra et PADI Rescue Diver-kurs som vi arrangerte i oktober 2019. Det beskriver godt hva du vil få trene på under dette kurset:

PADI Rescue Diver kurs oktober 2019

Les mer om kurset på PADI sin hjemmeside

Turøy-ulykken (Redningsdykker)

3 thoughts on “Redningsdykker

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.