Personvernserklæring

Personvernerklæring

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Dive Tobiassen sine nettsteder. Dive Tobiassen (org. no. 919 089 679) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.divetobiassen.no og gjennom påmeldingsskjemaer.

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonen innhentes kun for å:
– ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice
– sende relevant informasjon
– få tilgang til våre kurs og tjenester

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som registreres:
– Navn og fødselsdato
– Postadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse behandles av www.wordpress.com og/eller www.facebook.no

5) Hvor hentes opplysningene fra?
Dive Tobiassen henter opplysninger gjennom:
– utfylling av kontaktskjema
– ønske om å kjøpe en av våre kurs eller tjenester
– kjøp av kurs eller tjenester på våre nettsider
– påmelding til kurs

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Dive Tobiassen; dette vil selvsagt begrense vårt tjenestetilbud.

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
For sertifiseringsøyemed blir personopplysninger delt med PADI og/eller EFR. Deler av opplysningene lagres også i regnskapsprogrammet Fiken.

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter uten at man får melding om det.

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Opplysninger innhentet ifm. sertifisering må lagres av Dive Tobiassen i 7 år. Disse lagres av Dive Tobiassen på pc/ekstern hardisk og i arkivet. Etter 7 år siden forrige kurs slettes opplysningene. For å bli slettet fra PADI og EFR sine arkiver må man kontakte disse via hyperlinkene ovenfor.

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge. For sertifisering gjennom organisasjonene PADI og EFR, plikter Dive Tobiassen å lagre opplysninger i 7 år. PADI og/eller EFR sine databaser oppbevares i Storbritannia og/eller USA.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Ingen andre enn Dive Tobiassen har tilgang til opplysningene som er registrert i firmaet. Sertifiseringsopplysninger kan finnes av andre instruktører i PADI og EFR sine databaser.

Dersom du mener at Dive Tobiassen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11) Hvordan kontakte Dive Tobiassen?

Ansvarlig: Bjørnstein Tobiassen

E-post: bj.tobiassen@gmail.com

Se også vår Privacy policy