HMS- og/eller AT-koordinator

Soloppgang, helidekk, HMS- og/eller AT-koordinator
Nydelig soloppgang

Jeg tar gjerne på meg oppdrag som både HMS- og/eller AT-koordinator for landligge for flyttbare borerigger. I tillegg har jeg offshore-kurs og gyldig helseattest og er åpen for slike oppdrag offshore (safety officer).

Ved å bruke meg til å gjøre denne koordineringen for dere, frigjøres egne ressurser til å ivareta deres egne kjerneoppgaver. Jeg har også mye og variert erfaring som HMS- og/eller AT-koordinator fra flere offshore rigger. (Stena Don, Stena Spey, COSL Prospector (x2), Floatel Victory og Island Innovator).  I tillegg så risikerer dere ikke ansettelses- og personlakostnader eller -risikoer ved å bruke meg til disse oppgavene.

Ta kontakt med meg og så avtaler vi nærmere.

Les mer om hvilke HMS- og Kvalitetstjenester jeg tilbyr her:

Kvalitet og HMS

Sjekk ut min LinkedIn-profil for nærmere opplysninger om mine kvalifikasjoner:

LinkedIn-profil