Videregående dykkerkurs i Bergen

Har du som har bestått grunnkurs i sportsdykking lyst til å bli med på et videregående kurs og få gjennomføre 5 dykk til med en instruktør? Dette er et videregående kurs i sportsdykking – AOW (Advanced Open Water) gjennom organiasjonen PADI. På dette kurset gjennomfører du 5 emnedykk der du velger 3 av emnene selv, og de to andre skal være «Deep diver» og «Underwater navigation». Dette kurset er en nødvendighet hvis du ønsker å gå videre til Divemaster-kurset på et senere tidspunkt.
 
En stor fordel med å ta dette kurset kort tid etter Open Water-kurset er at du på dette kurset får 5 dykk til med instruktør. Du vil bli mye mer komfortabel under vann samtidig som du får utforsket 5 forskjellige emner, hvor 3 er egenvalgte. Dette kan for eksempel være vrakdykk, strømdykk, nattdykk, søk og hev-dykk osv. Etter dette kurset er du sertifisert til å dykke til 30 meter.
 
Kurset går helgen 17.-19. november i Bergen og omegn. Jeg arrangerer gjerne kurs andre steder og til andre tider også. Jeg tilpasser kurset etter elevenes ønsker. Man trenger altså ikke gjennomføre hele kurset denne helgen. 🙂

One thought on “Videregående dykkerkurs i Bergen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.