Re-trening på hjerte- og lungeredning

Har du tidligere gjennomført et førstehjelpskurs og lært å bruke hjertestarter? Hvis det er en stund siden forrige gang du trente på hjerte- og lungeredning med hjertestarter, kan du nå bli med meg på re-trening. Førstehjelpskunnskaper er ferskvare og det anbefales å re-trene minimum en gang annenhvert år.
 
Dukkene vi bruker under førtehjelpskursene er de nye QCPR-dukkene. Q’en står for Quality og det er nettopp det disse dukkene er, kvalitetsdukker. Dukkene er en nyvinning og de har innebygd teknologi som registrerer hvordan hjertekompresjonene og innblåsningene blir gjort. Deltagerne får sanntids tilbakemelding via et dataprogram på hvordan de utfører hjerte- og lungeredningen. Programmet registrerer takten og dybden på hjertekompresjonene, og om du slipper brystkassen helt opp igjen mellom hver kompresjon (viktig). I tillegg registreres det om man blåser for mye eller passelig med luft inn i pasienten. Disse dukkene er en kjempestor forbedring fra de gamle “Anne-dukkene” som de fleste arrangørene fortsatt bruker, der det er opp til vurderingsevnen til den enkelte instruktør om du lærer hjerte- og lungeredning riktig. Med QCPR-dukkene vet du at du gjør det riktig, istedet for bare å tro.
 
Re-trening er en enkelt treningsøkt, det er ingen bok eller sertifisering inkludert i prisen. Man bare møter opp og trener på dukkene.
 
Prisen er kun kr. 590,- per person for en slik treningsøkt, og økten varer mellom 2-4 timer. Påmelding gjøres ved å sende meg en melding via kontaktskjemaet “kontakt meg”.

Velkommen til en hyggelig og viktig treningsøkt. 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.