PADI-kurs i oppdriftskontroll

Sliter du med dårlig vektavveining og oppdriftskontroll? Blir sikten ødelagt og marint liv skremt av at du ikke klarer å holde svømmeføttene dine vekke fra bunnen? Ta et kurs i oppdriftskontroll og få kontroll over situasjonen.

På dette kurset vil du lære å beregne eksagt hvor mye bly du trenger til det utstyret du dykker med. Du vil lære å ta en korrekt vektavveining i vann, og du vil lære korrekt blyplassering for ditt utstyr. Du vil terpe mye på å ha korrekt flytestilling i vannet for å være mest mulig strømlinjeformet. Du vil trene på forskjellige flytestillinger og du vil lære å kontrollere oppdriften din kun ved å bruke din egen pust.

Alt dette vil hjelpe deg til å bli en bedre dykker og en bedre dykkebuddy. Du vil få mindre anstrengende og stressende dykk og du vil føle deg mye mer komfortabel og rolig under vann, og luftforbruket ditt vil gå ned. Dykkerutsyret ditt vil også vare lengre da du ikke lengre vil dunke borti alt mulig. 😉 I tillegg vil du få mye mer ut av dykkingen da du vil kunne observere undervannslivet uten å skremme det vekk.

Boken til dette kurset er på kun 30 sider og det er viktig at du leser disse på forhånd og svarer på oppgavene. Deretter går vi gjennom oppgavene og avklare det som måtte være uklart. Deretter blir det minimum 2 sjødykk der du får trene på alt det som er nevnt ovenfor.

Prisen er kun kr. 1.990,- og det inkluderer både boken og sertifikatet. Påmelding gjøres ved å følge denne linken her: https://www.deltager.no/padi-kurs_i_oppdriftskontroll_-_peak_performance_buoyancy_24022018

Ved å ha full kontroll over oppdriften din vil dykkingen bli mye gøyere. Velkommen på kurs i oppdriftskontroll.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.