Kursplan for august

Meg OWD-basseng
Bassengtrening

Kursplanen for august vil komme etterhvert når jeg har fått avklart skiftplanen ifm. et konsulentoppdrag. Grunnet litt usikkerhet rundt dette så kan jeg ikke spikre datoer for kurs enda.

Husk at på alle mine kurs så må bøkene være lest, og oppgaver besvart, på forhånd før man møter til kurset. På kurset diskuterer vi gjennom alle oppgavene og all annen teori som dere måtte lure på, i fellesskap. Det er ingen ordinær forelesning fra A til Å på mine kurs. Jeg mener at dykketeori er alt for viktig til at man bare kan møte på en forelesning, og så sitter man og halvsover gjennom forelesningen. Man lærer uten tvil best ved å forberede seg først, og så diskuterer vi gjennom alt i fellesskap ved kursstart.

Dette betyr at hvis du går å tenker på å ta et kurs med meg i høst, så kan du bare kjøpe boken nå og begynne og lese. Når du er klar så bare gir du meg beskjed og så setter jeg opp et kurs på ønsket dato. Jeg kjører gjerne 1-1 kurs også, både i ukedager og helger. Derfor er det ingenting å vente på hvis du vet at du vil ta et kurs nå i høst 😀


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.