Starter opp med kurs

Vi starter opp med kurs igjen etter korona-pausen. Oppstarten vil foregå pent og pyntelig for seg. Vi skal fortsatt holde minst en meters avstand til hverandre.

Så lenge kravet om minimum 1 meters avstand gjelder, så er det nødvendigvis noen kurser vi ikke kan arrangere. Dette gjelder for Open Water Diver og Rescue Diver. Det er ikke mulig å holde 1 meters avstand gjennom hele disse kursene.

Først ut er et PADI Nitrox-kurs. Dette arrangerer vi førstkommende onsdag (20. mai 2020) kl. 17. Vi må begrense antall deltagere på dette kurset pga plassmangel. Vi har plass til 2-3 deltagere til. Prisen er kun kr. 1.790,– som inkluderer kurs, bok og sertifikat.

Påmelding her:

Påmeldingsfristen er mandag 18. mai kl. 17:00

Neste kurs ut er et PADI-kurs i Undervannsnavigasjon. Detter arrangeres helgen 23.-24. mai. På grunn av litt planlegging må jeg sette påmeldingsfristen allerede i morgen, fredag 15. mai. Prisen er kun kr. 2.190,- som inkluderer kurs (3 dykk), bok og sertifikat.

Påmelding her:

For at vi skal kunne starte opp med kurs igjen, ber vi om at alle respekterer avstands- og hygienereglene som er innført. Her har PADI lage en fin plakat med 8 regler for dykking i disse koronatider. Ber om at alle leser gjennom denne:

(Starter opp med kurs)

Hjertelig velkommen til kurs hos Dive Tobiassen. 🙂


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.