PADI-teori til Grunnkurs

Har du en drøm om å begynne med dykking (anbefales)? Visste du at du kan dele opp kurset i en teori-del og en praksis-del? Hos meg kan du nemlig ta PADI-teori til Grunnkurs som elearning. Deretter kan du gjennomføre praksisen på ferie i syden om du ønsker. Perfekt hvis du ikke ønsker å bruke hele sydenferien din i et varmt klasserom. Du kan selvsagt også ta praksisen din hos meg.

(Nitrox-dykking), Grunnkurs i dykking (Nitrox-kurs 28. mai), (PADI-teori til Grunnkurs)
Who’s With Me / Go Dive photo shoot

Prisen for dette teorikurset er kun kr. 1.490,- Det inkluderer et elearningsprogram, teorigjennomgang og eksamen. I tillegg får du et bevis på at teorien er bestått. Deretter kan du gjennomføre praksisen hos en hvilken som helst PADI-instruktør i hele verden.

PADI-teori til grunnkurs gjennomføres altså hovedsakelig som selvstudie. Teoriprogrammet er et elearningsprogram som du laster ned til din PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon. Deretter leser du teorien i ditt eget tempo. Du svarer også på teorioppgaver direkte i elearningsprogrammet. Når du har gjennomgått alt, laster du bare opp besvarelsene dine. Deretter avtaler vi en dag der vi møtes. Denne dagen gjennomgår vi besvarelsene og jeg svarer på alt du måtte lure på. Til slutt blir det en liten prøve. Enklere kan det ikke gjøres.

Klikk på denne knappen for å melde din interesse til PADI teorikurs:

Tare, sol, navigasjon, (Tips for GoPro), navigasjonskurs, PADI dykkerkurs Bergen, (Discover Local Diving), (PADI-teori til Grunnkurs)
Bildet er tatt på Golta, Sotra. Her kan du dykke med PADI sitt grunnkurs.

Les mer om PADI sitt grunnkurs på deres egen hjemmeside her:

PADI Open Water Diver


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.