Redningsdykker

På dette kurset begynner den seriøse moroa. Til nå har du fokusert hovedsaklig på deg selv som dykker, men på dette kurset vil du lære å fokusere på andre dykkere. Forkrav for å starte på dette kurset er bestått «Adventure diver»-kurs.

Det viktigste du vil lære på dette kurset er å forebygge ulykker. Ved å gjenkjenne tegn og signaler på et tidlig tidspunkt vil du være i stand til å forebygge at en uønsket hendelse, kanskje bare en liten bagatell, utvikler seg til en ulykke. Du vil også lære å håndtere ulike ulykkesscenarioer som kan oppstå i sportsdykking. Du vil få øve på 10 forskjellige scenarioer under kurset. Dette er et meget interessant og nyttig kurs, og mange mener at dette er det morsomste kurset i PADI-kursrekken.
Prisen er kun kr. 2.290,- for kurs, bok og sertifikat, kr. 1.490,- uten bok og sertifikat. Egne priser for elearning, spør om dette om du er interessert i det.
Velkommen til et viktig kurs som absolutt alle sportsdykkere bør ha. 🙂

3 kommentarer om “Redningsdykker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s