Glesvær Rorbu

Dykker i trapp
Enkelt å gå ut i og opp av vannet på Glesvær

Glesvær helt sør på Sotra i Sund kommune, er det fint å dykke. Mange av oss har dykket her. Det er lett å komme seg ut i, og opp av havet via denne trappen, slik dette bildet viser. Det er også mange flotte overheng å svømme under, men du må være sertifisert til å dykke til minimum 30 meter for å få oppleve det.

Parkeringsplassen, trappen, toalettfasiliteter m.m. vedlikehodles av Glesvær Rorbu. Disse tilbyr mange aktiviteter mens man bor på rorbuene deres. Bare se her; aktiviteter. Det er absolutt verdt å ta en kikk her. 😉 De har til og med en hjertestarter utplassert på denne plassen, som vitner om hvor seriøst de tar sine besøkende.

På kaien ligger også Glesvær Kafè som du må kjøre rundt for å komme til parkeringsplassen. I tillegg til å få god mat her, arrangerer de også forskjellige foredrag og andre tilstelninger her.

Min personlige favorittplass å dykke her i Norge, finnes på Golta, kun 5 minutters kjøring unna Glesvær Rorbu. Bilder fra dykk der kommer snart til å bli lagt ut her på hjemmesiden min, så følg med. 🙂

 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.