3-for-2 Adventstilbud

Babord side av bro, luftbobler og småfisk
Broen sett fra babord

For å feire advent ønsker jeg å gi mine eksisterende og nye kunder et adventstilbud; Hvis du kjøper 3 kurs av meg, spanderer jeg det billigste på deg! Da får du altså ett helt kurs gratis, og det inkluderer både bok, kursavgift og sertifiseringsavgift. 🙂

Kursene du kan velge blant er alle emnekursene som jeg tilbyr, pluss førstehjelpskursene og det videregående dykkerkurset.

Kursene du kan velge blandt er altså (klikk på linkene for å lese mer):

Kursene kan du fordele utover hele 2019; du kan ta de når jeg setter opp kurs, og jeg er også åpen for ønsker om tidspunkt. 🙂

Hvor mange vil være med på nyttårsforsettet om å ta PADI Master Scuba Diver-tittelen iløpet av 2019?

For å oppnå «PADI Master Scuba Diver»-tittelen må du ha minimum 5 emnekurs i tillegg til «Rescue Diver»-kurset, førstehjelpskurset «Livreddende og annen førstehjelp på voksen» eller tilsvarende, samt ha minimum 50 loggede dykk som du kan dokumentere. Jeg setter opp «Rescue Diver»-kurset ved behov.

Dette er altså en gylden mulighet til å få de kursene du mangler til en billig pris.

Kontakt meg via dette kontaktskjemaet med informasjon om hvilke kurs du ønsker, og så avtaler vi det praktiske.

Velkommen på kurs med meg 🙂

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s