Galleri

IMG_1516web

Jeg har nå opprettet et bildegalleri på hjemmesiden min. Her kommer jeg fortløpende til å ligge ut undervannsbilder som jeg har tatt opp gjennom årene, så sjekk innom jevnlig for å se om det har kommet nye bilder.

Opp gjennom årene har jeg tatt flere tusen undervannsbilder, og ønsker med dette å dele disse med mine følgere. Jeg er ingen profesjonell fotograf; alle mine bilder er tatt med et kompaktkamera; Canon Powershot S95.

Ønsker du å se videofilmer fra mine dykk, må du sjekke ut YouTube-kanalen min eller facebooksiden min. 🙂

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s