Førstehjelpskursene hos Frivannsliv

Hei alle sammen. Vi tenker å tilby spesialpris på disse to førstehjelpskursene på Frivannsliv hvis man kjøper begge kursene samtidig. På kurset 1. februar lærer man livreddende førstehjelp på voksne, altså hjerte- og lungeredning på voksne, inkluder opplæring på hjertestarter. Man vil også lære annen førstehjelp på voksen person slik som bandasjering, spjelking, når voksen person kveles osv.
På kurset 1. mars som er «Care for Children» eller omsorg for barn på norsk, så lærer man det samme bare at nå lærer man det på barn og spedbarn. Med begge kursene så har man altså «full pakke» med førstehjelpskunnskaper for alle aldersgrupper.
Vanlig pris for begge kursene er kr. 2.380,- Ved kjøp av begge disse kursene på Frivannsliv så får man de nå for kr. 1.990,- Hvis man vet at man kan bare en av dagene så er ikke det noe problem, da tar man bare det andre kurset ved en senere anledning. Det blir arrangert mange slike kurs fremover.
Vell møtt til to interessante kurs
Vennlig hilsen
Bjørnstein Tobiassen
Instruktøren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s