Nå også med Vipps GO

Da har jeg gleden av å annonsere at jeg har fått opprettet nettbutikk i Vipps GO. Her har jeg nå lagt ut alle tilgjengelige kurs. Nå kan du bare logge deg inn på vipps og søke meg opp (enten ved nr. 125996 eller på navnet Divetobiassen) og så kan du bestille de kursene du måtte ønske. 😉

Hvis noen har lyst til å sjekke denne ut og gi meg tilbakemeldinger, så sitter jeg pris på det. Det magiske nummeret er 125996.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s