Adventure diver

Dette er light-versjonen av det videregående kurset i PADI-systemet. På dette kurset velger du ut 3 emnedykk som du har lyst til å teste ut, f.eks. strømdykk, vrakdykk, navigasjonsdykk osv.  For å få dykke til 30 meter må du derimot ta alle fem dykkene i advanced open water-kurset.

Ved bestått kurs er du kvalifisert til å melde deg opp til Rescue Diver-kurset. En stor fordel med å ta dette kurset kort tid etter Open Water-kurset er at du på dette kurset får 3 dykk til med instruktør. Du vil på den måten bli mye mer komfortabel under vann samtidig som du får utforsket 3 forskjellige emner etter eget ønske. Dette kurset kan om ønskelig gjennomføres på 1 dag.


2 kommentarer om “Adventure diver

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s